Bekijk video

In search of Green Partners

Fairtrade

MPS - Florimark Trade

MPS - Florimark Good Trade Practice

Certificaten

Fairtrade

Al sinds 2005 is Green Partners Fairtrade gecertificeerd. Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. Fairtrade is zowel een keurmerk, als een wereldwijde beweging. Door middel van het Fairtrade certificaat toont Green Partners aan dat ze aan de hoogste standaarden voldoen op sociaal en milieu gebied.

Klik hier om het Fairtrade certificaat te bekijken. 

 

MPS - Florimark Trade

Het Trade certificaat is een certificaat speciaal voor leveranciers van bloemen en planten. Florimark gecertificeerde leveranciers garanderen de juiste kwaliteit en maximale betrouwbaarheid. Het certificaat richt zich specifiek op kwaliteit en betrouwbaarheid.

MPS-Florimark Trade bestaat uit twee deel certificaten:

  • Good Trade Practice
  • ISO 9001:2015 

 

MPS - Florimark Good Trade Practice

Met dit certificaat wordt voldaan aan de milieu,- kwaliteits,- en sociale eisen.

Klik hier om het Florimark Good Trace Practice certificaat te bekijken. 

 

ISO 9001:2015

Het certificaat voor kwaliteitszorg, klanttevredenheid en ketenkwaliteit.

Klik hier om het ISO 9001:2015 certificaat te bekijken. 

 

Bio

Een landbouwproduct of voedingsmiddel mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. De Europese overheid bepaalt de regels. Zo zijn biologische producten altijd geteeld zonder kunstmest en kunstmatige bestrijdingsmiddelen. Organisaties die het BIO-SKAL keurmerk hebben voldoen aan die eisen. Zo kan de consument ervan op aan dat een biologisch product ook écht biologisch is.

Klik hier om het BIO-certificaat te bekijken.