Bekijk video

In search of Green Partners

Fairtrade

MPS - Florimark Trade

MPS - Florimark Good Trade Practice

Kernwaarden

We staan als Green Partners voor: samenwerking, aanpassingsvermogen, kwaliteit en klantgerichtheid.

 

Samenwerking (Great Partnership)

Wij gaan langdurige relaties aan met onze partners en/of relaties, omdat 'samen' sterk maakt. Vertrouwen, transparantie en kennisdeling spelen hierin een sleutelrol. 

 

Aanpassingsvermogen (Giving Possibilities)

We zijn een flexibel, daadkrachtig bedrijf. Een van onze troeven is dat we snel kunnen inspelen op fluctuerende orders, veranderende vraag en nieuwe eisen van de klant. Daarbij zitten we bovenop de marktontwikkelingen en zijn we erop ingericht ons snel aan te passen als dat vereist is.

 

Kwaliteit (Good Performance)

Ons uitgangspunt is altijd kwaliteit geweest. Zowel van het product als van onze organisatie. We garanderen de afgesproken productkwaliteit. In ons bedrijf staan daarbij operationele excellentie, procesbeheersing en deskundigheid centraal.

 

Klantgerichtheid (Growing Professionalism)

Klant gericht als we zijn, zetten we alles op alles voor onze klanten. Onze gespecialiseerde, gesegmenteerde werkwijze en onze no-nonsense cultuur maakt dat alleen maar makkelijker. We régelen het voor élke klant, hoe dan ook én met passie. We zijn in alle opzichten professioneel. Als toonaangevende, solide, betrouwbare partner. In onze vaardigheden en expertise, met ruim 25 jaar ervaring als bagage. In onze gedrevenheid om, vooral door innovaties steeds weer te verbeteren. Als bedrijf dat investeert in medewerkers, de keten en de omgeving.