Bekijk video

In search of Green Partners

Fairtrade

MPS - Florimark Trade

MPS - Florimark Good Trade Practice

Klanten

Green Partners is het grootste bloemenverwerkings- en boekettenproductiebedrijf in Europa.  Wij beleveren grootschalige retailers gesegmenteerd, elk volgens het door hen gewenste concept. Vanuit één organisatie beleveren we optimaal snijbloemen en boeketten aan drie grote retailsegmenten: discountsupermarkten, full service supermarkten en ketens van tuincentra.

Discountsupermarkten

We leveren verse snijbloemen en boeketten in grote volumes en altijd volgens afspraak. Onze service zit hem vooral in efficiënte verwerking en afhandeling. Voor het discountsegment is de kostprijs het meest belangrijke; onze toegevoegde kosten zijn dan ook zo laag mogelijk. Als uitvloeisel daarvan is er relatief minder aandacht voor allerhande toegevoegde waarden.

Full service supermarkten

We bieden een veelzijdige service in dit segment. De volumes zijn minder groot, maar we doen veel extra's, op uiteenlopende terreinen. Denk aan op maat gesneden marktverkenning, winkelconcepten en gerichte productontwikkeling.

Tuincentraketens

We kunnen de totale zorg van het bloemenschap in het tuincentrum voor onze rekening nemen. We doen alles, van assortimentbepaling, gerichte sourcing en private labelverpakking tot en met consumentgerichte presentatie en informatievoorziening op het schap. Desgewenst doen we dat op winkelniveau. Dit is ontzorging van de klant, tot in alle gewenste details.