Bekijk video

In search of Green Partners

Fairtrade

MPS - Florimark Trade

MPS - Florimark TraceCert

Testimonials

Manouk: "Green Partners is een lange ketting, elke schakel is even hard nodig om goed te kunnen functioneren"

Sinds augustus 2013 ben ik begonnen met werken bij Green Partners. Na mijn studie ben ik via-via in contact gekomen met het bedrijf en ben ik begonnen als ondersteuning in het verkoopteam Frankrijk. Al snel kreeg ik de mogelijkheid om door te groeien en kreeg ik mijn eigen Franse klant toegewezen. Nu ben ik verantwoordelijk voor de klant van a tot z; van het maken van nieuwe aanbiedingen, onderhouden van de relatie met de klant tot het waarborgen van de kwaliteit van de producten die we opsturen. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een uitdaging is binnen mijn functie. 

Werken bij Green Partners betekent dat geen enkele dag hetzelfde is. Er is heel veel bedrijvigheid en de handel is super dynamisch. Met name tijdens de feestdagen is het bijzonder om te zien hoeveel producten er bij ons worden geleverd, worden verwerkt en vervolgens worden geëxporteerd naar diverse landen in Europa. Green Partners is hierdoor ook een erg internationaal bedrijf. Alleen al op de verkoopafdeling zijn er collega’s van verschillende nationaliteiten. Verder is Green Partners een sociaal bedrijf, met mensen die erg trots zijn op het werk dat ze doen. Het bedrijf is een lange ketting, elke schakel is even hard nodig om goed te kunnen functioneren. 

Junior Accountmanager.jpg

 

Bas: "Genoeg afwisseling en doorgroeimogelijkheden binnen Green Partners"

Ik werk sinds maart 2003 bij Green Partners en heb in de afgelopen jaren veel geleerd en genoeg afwisseling gehad in mijn werkzaamheden. Ik ben begonnen in de productie als productiemedewerker en heb toen op diverse afdelingen gewerkt. Na ongeveer 2 weken werd ik gevraagd om in de verdeling te werken als Verdeler. Ik heb 5 jaar als verdeler gewerkt en heb naast het verdelen ook nog andere extra taken uitgevoerd. Na  5 jaar gewerkt te hebben als verdeler was er vraag naar een Teamleider verdeling om de huidige teamleider verdeling te versterken aangezien Green Partners groeide. Ik was toen de gelukkige en wilde deze functie ook erg graag uitoefenen.

Ik werk nu ruim 7 jaar als Teamleider verdeling en heb in die tussentijd een 2 jarige opleiding ‘Groothandel en logistiek niveau 3’ mogen volgen van Green Partners en heb dit diploma behaald. Buiten deze opleiding heb ik ook deel mogen nemen aan een project genaamd ‘Meet The Family’ waarbij we bij onze zuster bedrijven een kijkje mochten nemen ‘’in de keuken’’.  Kortom genoeg afwisseling en doorgroeimogelijkheden bij Green Partners. Wat het werk zo leuk houdt zijn vooral de collega’s om je heen buiten je werkzaamheden, je hebt echt het gevoel dat je samen Green Partners bent.

Teamleider Verdeling.jpg

 

Arjan: "Geen dag is hetzelfde!"

Ik zit mijn hele leven al in de bloemen. Via school, vakantiewerk en een bedrijfsleider op een Gerbera kwekerij zit ik nu 12,5 jaar bij de Dutch Flower Group.

Door de jaren heen heb ik mij ontwikkeld van beginnend Accountmanager naar mijn huidige functie van Teamleider verkoop. Deze functie houdt in dat ik leiding geef aan een team bestaande uit twee Accountmanagers, een Commercieel medewerkster en een Administratief medewerkster. Vanuit het team behartigen we de belangen van drie grote klanten.

Deze baan houdt zeker niet in dat ik de gehele dag op een stoel achter mijn computer zit. Er gebeurt altijd wel iets waardoor ik naar de productiehal moet of wil om de boeketten te bekijken. Ik spreek met de klanten een bepaalde kwaliteit en lay-out van een boeket af. Dit wordt door de kwaliteitdienst gecontroleerd, bij twijfel word ik erbij betrokken. Ik vind het zelf ook heel belangrijk om de boeketten te bekijken voordat deze naar de klant worden gestuurd. Daarnaast behoort het bezoeken van kwekers en buitenlandse klanten ook tot mijn werk. Geen dag is hetzelfde!

Teamleider Verkoop.jpg